ProLøn – et professionelt lønbureau

Hvis du sidder med lønadministration, ved du, at det handler om meget mere end løn til dine medarbejdere.

Det omfatter overførsler til SKAT, ATP og pension, om at overholde alle gældende love og regler og meget mere.

Der er mange ting at holde styr på. Derfor vælger mange virksomheder at få hjælp til administration af løn – eksempelvis via et lønbureau.

Artiklen her kommer omkring:
Hvad er et lønbureau?
Et lønbureau løser dine behov
Outsourcing via lønbureau
ProLøn – et smart og fleksibelt lønbureau
Online lønbureau
Med ProLøn får du en lønverden af fordele

Hvad er et lønbureau?

Et lønbureau hjælper dig kort fortalt med at lave løn. Der findes imidlertid forskellige slags lønbureauer. Nogle lønbureauer tilbyder et lønsystem, der gør det nemmere for dig at lave løn. Andre lønbureauer tilbyder helt at lave lønnen for dig – dette kaldes også outsourcing af løn. Hvad der passer bedst til dig, afhænger af dine og virksomhedens behov.

ProLøn hører til den førstnævnte lønbureau-kategori. Vi tilbyder nemlig et smart og enkelt lønsystem, så det føles ligesom, hvis det var andre, der lavede lønnen for dig.

Et lønbureau løser dine behov

Som lønansvarlig er det dig, der skal have overblikket over alle dele af lønadministrationen. Det kan godt være en tidskrævende og uoverskuelig opgave.

I en travl hverdag med mange opgaver kan det være svært at finde tiden til at lave løn. Og du vil formentlig også hellere bruge timerne på at lave penge til din forretning eller løse andre administrative opgaver.

Derfor vælger mange selvstændige og mindre virksomheder at få hjælp til lønopgaven. Her kommer et lønbureau ind i billedet. Et lønbureau skal nemlig overordnet set hjælpe dig med at gøre din lønadministration nemmere, mere overskuelig og fejlfri.

Ah… Kan du allerede mærke, hvordan dine skuldre sænker sig?

For at du kan finde frem til, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, er det relevant at se på:

 • Hvor mange medarbejdere, I er.
 • Hvor meget af lønarbejdet, du gerne selv vil lave.
 • Hvilke behov, et lønbureau skal løse – skal det eksempelvis kunne tale sammen med dine andre systemer som tidsregistrering og økonomistyring?

Outsourcing via lønbureau

Når du outsourcer din lønadministration, vil et eksternt lønbureau stå for varetagelsen af den månedlige administration af løn. Dog vil du aldrig hundrede procent kunne slippe for lønbehandlingen, da du blandt andet skal gennem godkendelsesprocesser og løbende være i dialog med lønbureauet.

Når du outsourcer din lønbehandling til en ekstern partner, slipper du for selv at lave lønnen. Det kan dog være en meget dyr løsning.

Du kan ikke outsource din lønadministration til ProLøn, men du kan til gengæld vælge at bruge en bogholder eller revisor, som benytter ProLøns lønsystem.

ProLøn – et smart og fleksibelt lønbureau

Vi forstår godt, hvis det kan virke mere tillokkende at outsource din lønadministration til et eksternt lønbureau, hvor der sidder en eller flere personer og klarer det hele.

Men faktisk kan du med ProLøns lønsystem få adgang til de samme gode fordele som ved outsourcing-modellen – dog beholder du din lønadministration i huset. Dermed undgår du en dyr og til tider besværlig løsning, hvor du alligevel ikke slipper fuldkommen for lønbehandlingen.

Når du har adgang til et lønsystem som ProLøn, bliver lønadministrationen meget nemmere og mere overkommelig, da systemet er enkelt og intuitivt at anvende. Det betyder, at du kan minimere den tid, du bruger på lønbehandling væsentligt.

Og skulle der opstå problemer eller spørgsmål, kan du med ProLøns lønsystem altid få hjælp af vores dygtige lønkonsulenter, der både er eksperter i systemet og har et stort branchekendskab. Det er et lønsystem og et lønbureau i ét.

Hvad koster det at køre løn hos ProLøn?

Online lønbureau

Måske forestiller du dig, at et lønbureau er sådan en fysisk hær af folk, der rykker ud, når lønnen skal laves. Og det kan det muligvis også være i nogle situationer.

Vi vil dog påstå, at det smarteste (og mest fleksible) er at benytte et online lønbureau og lønsystem som ProLøn. På den måde har du altid systemet og hjælpen lige ved hånden.

Med vores lønsystem følger også online lønindberetning. Det betyder, at du altid – uanset hvor du er, hvilken enhed du bruger, og hvad enten du er den morgenfriske håndværker eller diskoteksbestyreren – selv kan bestemme, hvor, hvordan og hvornår du laver lønnen. Vores lønsystem har nemlig åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Et online lønsystem giver desuden også den fordel, at du kan indtaste oplysningerne direkte i systemet – det sparer dig både tid og minimerer risikoen for fejl. Derudover kan du hurtigt og nemt finde frem til lønsedler og bilag fra de seneste fem år i vores online arkiv.

Med ProLøn får du en lønverden af fordele

Når du vælger ProLøn som dit lønbureau og samarbejdspartner, får du altid en masse fordele – heriblandt fri adgang til vores lønkonsulenter. Det gør du, så du får mest muligt ud af vores lønsystem og samarbejdet med os.

 • Nem online lønindberetning – åben 24/7
 • Overholdelse af overenskomstmæssige love og regler
 • Gratis adgang til Danmarks bedste personlige support med branchekendskab
 • Indberetning til SKAT, ATP, feriepenge, pensioner, DA-Barsel, DA/LO udviklingsfond, Danmarks Statistik, Dansk Arbejdsgiverforening m.fl.
 • Automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspension
 • Mulighed for styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimer
 • Integration med langt de fleste økonomisystemer og tidsregistreringssystemer
 • Mulighed for lønsedler i eBoks eller på mail
 • Venlig reminder på mail inden hver lønkørsel
  og meget mere…

Vil du gerne spare tid og penge på lønadministration?

ProLøn er et professionelt lønbureau, der gør din lønadministration mere enkel

Skal vi ringe dig op?

copyright by proløn © 2024