Slut med sved på panden

For lønbogholderen hos BE Installationer betød dagen for lønkørsel sved på panden. Med omkring 100 ansatte og et omfattende manuelt tastearbejde var der altid pres på. Sådan er det ikke længere. Skiftet til ProLøn har automatiseret arbejdsgangene og frigjort en del tid. 

Jagten på et nyt lønsystem startede, da BE Installationer skiftede til sagsstyringssystemet Minuba. De manglede et lønsystem, der var integrerbart via et API. Direktør Brian Bryrup fortæller: “Vores montører tastede timer ind i vores sagssystem. Efterfølgende skulle vores lønbogholder føre timerne manuelt ind i lønkladden. Med 100 medarbejdere var det en tidskrævende proces og ofte noget, der pressede vores lønbogholder. Derfor havde vi behov for et integrerbart lønsystem, der kunne automatisere arbejdsgangene.”

En smertefri overgang

Skiftet til ProLøn forløb uden de store problemer, og inden længe var det nye lønsystem fra ProLøn oppe og køre. “Vi er glade for at have fået ProLøn i huset. De er agile og nemme at få fat i. Samtidig er platformen indbydende og intuitiv,” lyder det fra en tilfreds Brian Bryrup.

Alt nyt kræver tilvænning og læring. Derfor er virksomhedens lønbogholder også afsted på nogle af de kurser, som ProLøn tilbyder. Her lærte hun at blive fortrolig med systemet. Og hvis spørgsmålene efterfølgende trænger sig på, trækker hun på ProLøns gratis support. “ProLøns telefonsupport er god at have ved hånden. De er gode til at vejlede og give hurtige svar, så man ikke sidder fast med et problem,” uddyber Brian Bryrup.

Sparer 2-3 timer pr. lønkørsel

Med ProLøn har BE Installationer skiftet en stor del af de manuelle arbejdsgange ud med en automatiseret hverdag. Brian Bryrup fortæller: “Med ProLøn foregår det hele automatisk. Montørernes timer kan med få klik eksporteres direkte. Det sparer os selvsagt for en del tastearbejde og frigiver tid. Vores lønbogholder har sparet omkring 2-3 timer pr. lønkørsel.” Den nye måde at arbejde på har samtidig minimeret de fejl, som normalt kunne opstå, når lønbogholderen skulle overføre timer manuelt.

Fakta om virksomheden
BE Installationer bor i Viborg og udfører el-installationer, reparationer og service for private og offentlige virksomheder.

 


 

  • Har du brug for at vide mere, så lad os ringe dig op

       • Ved indsendelse accepterer du ProLøns privatlivspolitik..
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

copyright by proløn © 2024