I 2018 fik GASA GROUP Denmark A/S nyt ejerskab. GASA er blandt en af Europas førende import- og eksportvirksomheder af planter, og med en blomstrende forretning skulle der hurtigst muligt et nyt lønsystem til. Egentlig var det ikke så svært at vælge, for GASA havde hørt en lille fugl synge om, at de kendte en dygtig lønkonsulent hos ProLøn. Det gjorde udslaget, og grobunden til et solidt parløb var lagt. 

Det var lønkonsulent hos ProLøn Hanne Stegger, der kendte til GASA fra en tidligere stilling. “Da GASA fik øje på os, holdt jeg først møde med deres regnskabschef og viste ham lønsystemet,” forklarer hun om den første tid med den nye kunde. “Herefter blev opgaven lagt over på deres controller Thomas Sandberg, og sammen fandt vi en god løsning. Vi gik dialogens vej for at skabe den bedste opstart.”

GASA kendte ikke meget til ProLøns system, inden de takkede ja til samarbejdet. Men de vidste, supporten var i orden. “Vi blev kastet hovedkulds ud i den første lønkørsel,” husker Thomas Sandberg. “Men jeg var helt tryg. Hanne og hendes kollega Kenneth Nielsen var på sidelinjen hele tiden, og jeg havde en direkte linje til Hanne.”

Spirende idéer

Da ProLøn fik sine rødder dybt plantet i GASA, gav Thomas Sandberg stafetten videre til Helle Vestergaard i løn og økonomi: “Efter at have været på kursus i ProLøn har jeg mødt både Hanne og Kenneth. Jeg kan jeg kun sige én ting: De ved, hvad de taler om. Med læring fra kurset og en god livline i ryggen var jeg klædt på til at lave løn.”

En ny kunde hos ProLøn betød helt nye bekendtskaber. Og nye bekendtskaber kan betyde helt nye idéer. “På den front har GASA været en rigtig spændende kunde,” mener Hanne Stegger. “Hvis Thomas havde nogle idéer til en anden måde at gøre tingene på, ringede han med det samme. Så talte jeg med mit bagland og havde måske en idé til at få det løst. På den måde har Thomas været en god sparringspartner.”

Så godt som selvkørende

Siden den første lønkørsel har samarbejdet mellem ProLøn og GASA vokset, og GASA er nu stort set selvkørende. Derfor får de nu også hjælp af ProLøns andre lønkonsulenter. “Det er næsten ligemeget, hvad man spørger deres hotline om. Man får svar lynhurtigt,” fortæller Helle Vestergaard. “Jeg er meget detaljeorienteret og kan godt lide at gå i dybden med tingene. De får mig altid videre.”

“Alt i alt er det et ekstremt effektivt system,” mener Thomas Sandberg. “Især er jeg glad for nemt at kunne indlæse Excel-filer ved bare at bruge drag and drop. Om man skal læse 5 eller 2000 linjer ind på en fil, så går det hurtigt. Og man slipper for tastearbejdet.”

Fakta: GASA GROUP Denmark A/S er med sine 210 medarbejdere mellemhandler på blomster og planter til større forretninger som f.eks. byggemarkeder.

copyright by proløn © 2024