“En god blanding mellem det teoretiske og praktiske”

Hos Johannesen Kran & Maskintransport ApS arbejder de med maskintransport og kranservice. Med 81 ansatte kan ferielov og -regnskab nemt være et uoverskueligt område, hvor mange tråde skal samles. Siden 2013 har de været en glad kunde hos ProLøn. Derfor tøvede virksomhedens bogholder, Henriette Holmbjerg, heller ikke med at melde sig på kurset i “Ferielov og Ferieregnskab”. For hende var det en oplagt mulighed for nye input og inspiration.

Kan godt lære nye tricks

Selvom Henriette Holmbjerg er erfaren inden for arbejdet med HR og bogholderi, forlod hun kurset med ny og brugbar viden i rygsækken. En viden, som letter det daglige med systemerne. Der sneg sig endda også informationer med, som hun ikke havde forventet: “Kurset var super godt. Jeg fik ting at vide, som jeg ikke vidste før”, fortæller Henriette, som også tog viden om ferieloven og andre praktiske detaljer med hjem.

Undervisere med erfaring fra hverdagen

Særligt undervisernes viden om teori og praksis gjorde indtryk. Ifølge Henriette Holmbjerg kunne man mærke, at underviserne vidste, hvad de talte om. At de også selv arbejdede med systemet til hverdag, var et kæmpe plus. Idéer, tips og tricks sad løst og blev delt flittigt på kurset: “Jeg fik nogle rigtig gode input til at arbejde med systemet i praksis”.

Hjælpen er der, når man har brug for den

For Henriette Holmbjerg er forholdet til ProLøn kommet for at blive: “Hos ProLøn får man svar, når man lige sidder og har udfordringen. Det er faktisk modsat andre konkurrerende virksomheder, hvor man skal vente og vente. Det sætter vi virkelig stor pris på i hverdagen”.

Fakta: Johannesen Kran & Maskintransport ApS er en snart 100 år gammel og familieejet virksomhed med 81 ansatte.

Får du pludselig lyst til at tage på kursus nu? Så læs mere om dine muligheder på https://proloen.dk/kurser-forside/

 


 

  • Har du brug for at vide mere, så lad os ringe dig op

       • Ved indsendelse accepterer du ProLøns privatlivspolitik..
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

copyright by proløn © 2024