TimeMap – enkel og nem tidsregistrering med integration til ProLøn

TimeMap er et webbaseret tidsregistreringssystem, som gør det svære enkelt og det tidskrævende hurtigt. Med over 10.000 daglige brugere er TimeMap et af Danmarks mest udbredte systemer til timeregistrering og vagtplanlægning.

Smartphonen er en oplagt mulighed for registrering af arbejdstid, kørsel, tillæg med mere.

TimeMap og ProLøn bliver ved med at udbygge de elektroniske muligheder og gør det administrative arbejde endnu lettere for brugerne.

De muligheder, Smartphonen giver, bliver mere og mere udbredt. Langt de fleste har nu adgang til en Smartphone eller Tablet og den tilgængelighed gør, at tidligere besværlige administrative opgaver, nu kan løses på en enkel måde via Smartphone.

”Vi ser en tydelig tendens til, at flere og flere af vores brugere går fra PC’en til registrering via Smartphone. Det, at du altid har din telefon lige ved hånden, gør, at du kan foretage registreringen, lige når du ønsker det, eller når du arbejdsmæssigt har behov for det” udtaler Lars Rafn Partner i TimeMap.

TimeMaps app er lavet, så du kan registrere arbejdstid og tid på opgaver/ordrer, oprette/forespørge på fravær, se vagter, bytte/købe vagter, oprette tillæg og kørsel.

”Specielt efter lanceringen af vores nye kørselsfunktion, som er lavet efter de regler, som SKAT foreskriver, kan vi mærke en stor interesse. Medarbejderen skal kun trykke på start, når køreturen begynder og igen, når turen afsluttes. Herved har vi oplysninger som adresser, antal km, formål og hvilken bil der er kørt i” fortæller Lars Rafn.

Samarbejdet med ProLøn gør, at de relevante oplysninger, der bliver registreret på Smartphonen, automatisk bliver overført fra TimeMap til ProLøn, når de er godkendt, og dermed er det administrative arbejde blevet langt mindre.    

Kundeudtalelse:

”Nu kan vi eksportere data fra tidsregistreringssystemet – TimeMap - direkte ind i ProLøns lønsystem. Det betyder, at de gamle manuelle månedssedler forsvinder, og at medarbejdernes daglige indtastninger i ’komme/gå’ systemet nu eksporteres direkte ind i ProLøn. Vi kan også automatisk få overført og fordelt omkostningerne ind på de rigtige konti, når lønnen er kørt.”

Bent Lyngsig, Direktør Rødovre Boligselskab

copyright by proløn © 2024