Kære kunde.

Velkommen til ProLøn – et smartere lønsystem.

Her på vores hjemmeside har vi samlet al info, der er relevant for dig i forhold til at være ny kunde hos os.

Her finder du blandt andet en velkomstbrochure, et katalog over alle vores kurser, links til deadlines, FAQ og lønåret samt information omkring vores tidsregistreringssystem ProLøn Tid.

Kort sagt – alt hvad du behøver for at komme godt fra start.

Værsgo' - her er en velkomstbrochure

For at sikre at du kommer godt fra start, får du her en hurtig guide til at bruge vores lønsystem. Vi håber, at du bliver glad for at bruge det og hurtigt opdager de mange fordele, systemet giver dig.

Kom med på gratis opstartskursus

Er du nybegynder i lønsystemet Mit ProLøn?

Så anbefaler vi vores gratis online kursus Kom godt i gang med Mit ProLøn, inden du bestiller din første lønkørsel.

Her vil vi nemlig klæde dig på, så du får en god forståelse for systemet, og vi hjælper dig i gang til at lave løn på en enkel og nem måde.

Vi kommer omkring:

- Login
- Hvordan opretter du en bruger?
- Hvordan opretter du en medarbejder?
- Hvordan bestiller du den første løn?
- Hvor søger du hjælp?
- Hvor kan du se dine deadlines?

Deadlines for lønindberetning

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvornår du laver lønindberetning. Der er nemlig visse deadlines, der skal overholdes, når du indberetter løn. Dette sikrer, at lønmodtageren får sin løn på det korrekte tidspunkt, og at der bliver foretaget indberetning til eIndkomst.

Det kan være svært at huske indberetningsfristerne i hovedet – især hvis dine medarbejdere er 14-dagslønnede. Derfor har vi lavet en overskuelig oversigt over, hvornår der er deadline for lønindberetning for henholdsvis månedslønnede og 14-dages lønnede.

Spar 10% ved tilmelding til grundkursus og udvidet kursus i Mit ProLøn

Vi har både et ProLøn kursus for dig, som er forholdsvis ny i lønsystemet og for dig, der godt vil bygge lidt på din erfaring.

Vil du blive klogere på løn i 2023?

Vores kursuskatalog er spækket med spændende kurser – både fysisk og online.

Vi har alt fra feriekurser, hvor du bliver klogere på ferieloven, til HR-kurser, hvor vi hjælper dig med at  holde styr på de mange regler inden for ansættelse, barsel, jura og opsigelse.

Vi har selvfølgelig også vores populære kurser i vores lønsystem Mit ProLøn, hvor du lærer at lave løn på en nem og effektiv måde.
Vores GDPR-kurser er også at finde i vores kursusprogram – her ruster vi dig til en mere sikker hverdag.

Som noget nyt har vi også fået kurser omkring skatteregler.

Lønåret - det skal du være opmærksom på

Lønåret er én lang række af cyklusser og frister, der skal overholdes, og det kan være vanskeligt at bevare overblikket. Derfor har vi lavet et årshjul over lønåret, så du nemt kan danne dig overblik over, hvad der skal være på plads hvornår.

FAQ

Spørgsmålene er mange, når man arbejder med løn. Derfor har vi udarbejdet en FAQ om løn med de mest stillede spørgsmål fra vores kunder.

Det kan fx være:
- Hvad sker der med feriepengene ved fratrædelse?
- Hvordan får man oprettet en pensionsopsparing?
- Min medarbejder skal have dobbelt skattefradrag - hvad gør jeg?

ProLøn Tid - et tidsregistreringssystem

ProLøn Tid er et tidsregistreringssystem, der kan forbindes med ProLøn, så dine medarbejderes godkendte tidsregistreringer automatisk overføres til lønsystemet.

Det gør dit arbejde meget nemmere, når du skal lave løn. På den måde slipper du nemlig for at registrere det samme i to systemer.

Vi afholder løbende  webinarer, hvor du bliver klogere på, hvordan ProLøn og ProLøn Tid kan optimere arbejdsgangen i din virksomhed.

copyright by proløn © 2023