Kære kunde.

Velkommen til ProLøn – et smartere lønsystem.

Her på vores hjemmeside har vi samlet al info, der er relevant for dig i forhold til at være ny kunde hos os.

Her finder du blandt andet en velkomstbrochure, links til deadlines, FAQ og lønåret samt information omkring vores tidsregistreringssystem ProLøn Tid.

Kort sagt – alt hvad du behøver for at komme godt fra start.

Værsgo' - her er en velkomstbrochure

For at sikre at du kommer godt fra start, får du her en hurtig guide til at bruge vores lønsystem. Vi håber, at du bliver glad for at bruge det og hurtigt opdager de mange fordele, systemet giver dig.

Deadlines for lønindberetning

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvornår du laver lønindberetning. Der er nemlig visse deadlines, der skal overholdes, når du indberetter løn. Dette sikrer, at lønmodtageren får sin løn på det korrekte tidspunkt, og at der bliver foretaget indberetning til eIndkomst.

Det kan være svært at huske indberetningsfristerne i hovedet – især hvis dine medarbejdere er 14-dagslønnede. Derfor har vi lavet en overskuelig oversigt over, hvornår der er deadline for lønindberetning for henholdsvis månedslønnede og 14-dages lønnede.

Lønåret - det skal du være opmærksom på

Lønåret er én lang række af cyklusser og frister, der skal overholdes, og det kan være vanskeligt at bevare overblikket. Derfor har vi lavet et årshjul over lønåret, så du nemt kan danne dig overblik over, hvad der skal være på plads hvornår.

FAQ

Spørgsmålene er mange, når man arbejder med løn. Derfor har vi udarbejdet en FAQ om løn med de mest stillede spørgsmål fra vores kunder.

Det kan fx være:
- Hvad sker der med feriepengene ved fratrædelse?
- Hvordan får man oprettet en pensionsopsparing?
- Min medarbejder skal have dobbelt skattefradrag - hvad gør jeg?

ProLøn Tid - et tidsregistreringssystem

ProLøn Tid er et tidsregistreringssystem, der kan forbindes med ProLøn, så dine medarbejderes godkendte tidsregistreringer automatisk overføres til lønsystemet.

Det gør dit arbejde meget nemmere, når du skal lave løn. På den måde slipper du nemlig for at registrere det samme i to systemer.

Vi afholder løbende  webinarer, hvor du bliver klogere på, hvordan ProLøn og ProLøn Tid kan optimere arbejdsgangen i din virksomhed.

copyright by proløn © 2024