Bliv klædt på til dit lønarbejde

Selvom du sikkert er verdensmester til at køre løn, kan du indimellem godt få brug for at lære nyt. Der dukker løbende nye regler og muligheder op, som du med fordel skal kende. Brug ProLøn til at opgradere din viden. 

Hos ProLøn vil vi gerne gøre dig bedst mulig til dit arbejde – uanset om du er en helt grøn bogholder eller en garvet bruger af lønsystemet. For nogle er den nye ferielov det helt store samtaleemne. For andre kræver det lidt ekstra træning at blive fortrolig med reglerne inden for GDPR.

Du er klar til at tage på kursus hos ProLøn, hvis du fx kan sige ja til:

 • Min personalehåndbog driller – jeg vil gerne lære at bygge den rigtigt op
 • Jeg vil gerne forstå, hvordan jeg kommer i mål med GDPR og persondata
 • Opsigelser, elever, arbejdsmiljø, sygdom m.m. – jeg vil have styr på juraen bag
 • Jeg kender ProLøn – men vil gerne have endnu mere viden om funktionerne i lønsystemet
 • Jeg vil gerne være dus med ferieloven og ferieregnskabets håndtering i *Mit ProLøn*.


Online eller offline?

Er du mest til at lære nyt hjemme fra skærmen eller i et undervisningslokale? De fleste af vores kurser gennemføres både online og fysisk. Så det er helt op til dig, hvordan du helt vil opgradere din viden.

Får du pludselig lyst til at tage på kursus nu? Så læs mere om dine muligheder på https://proloen.dk/kurser-forside/

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

 • Forrige side
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Næste side
copyright by proløn © 2024