En samlet digital løsning til “alt det kedelige”

Hos landets håndværkere går det stærkt. Opgaverne vælter ind, og der er mangel på hænder. Derfor bliver de administrative opgaver ofte skubbet i baggrunden. Ganske enkelt fordi timerne ikke rækker. Med en målrettet løsning fra Visma e-conomic, ProLøn og Din Bogholder kan håndværkerne nu skyde genvej til en lettere og mere digital hverdag. 

Krøllede bilag, kopiering af fakturaer, løse timesedler… hos 50 % af landets håndværkere lader digitaliseringen vente på sig. Resultatet er et tungt administrativt arbejde, som spænder ben for den egentlige kerneforretning.

bogholder

Dus med håndværkernes hverdag

Det vil Visma e-conomic, ProLøn og Din Bogholder gerne lave om på med en løsning, der taler håndværkerens sprog: “Vi tilbyder en samlet løsning, der er dus med håndværkerens hverdag. Her er alt integreret: materialestyring, registrering af timeforbrug, et nemt overblik over virksomhedens økonomi m.m. Med andre ord en løsning, der forstår og letter håndværkerens hverdag for både mester og svende. Det manuelle administrative arbejde øger risikoen for fejl og økonomiske tab – fx i forbindelse med varekøb, hvor en digital platform kan minimere spild på varekøb,” forklarer Thomas Pedersen, Visma e-conomic og fortsætter: “Det løser ikke håndværkerens problem, at vi “bare” sælger dem vores økonomisystem. Udbyttet bliver først optimalt, når platformen bliver integreret med fx et lønsystem og time-sags-styring. På denne måde kommer it-løsningen til at matche den enkelte håndværkers hverdag og behov. Vi kan direkte se på vores kundebase, at håndværksvirksomheder, der har digitaliseret deres arbejdsgange, omsætter for hele 60% mere pr. medarbejder end ikke digitaliserede håndværksvirksomheder”

Digitale løsninger der sparer tid

En af dem, der dagligt hjælper håndværkere med de administrative opgaver, er Charlotte Blok fra Din Bogholder. I løbet af de seneste år har hun hjulpet en lang række af landets håndværkere med at digitalisere forretningen: “Håndværkere er ofte en bogholders værste skræk. De har 100% styr på deres fag, men den økonomiske styring halter. Med mig får de helikopterblikket på hvilke løsninger, der sparer dem for tid, bekymringer og penge. På denne måde kommer alle systemer fra kunder til leverandører, drift og økonomi til at spille sammen.” Overgangen til en digital hverdag frigiver tid og ressourcer, håndværkerne i stedet kan bruges på at tage flere opgaver ind for kunderne.

Hos ProLøn er der stor kendskab til håndtering af løn til håndværkere. Som bogholder betyder det sparet tid – også for kunderne. Charlotte Blok uddyber: “Når fx håndværkernes timesats skal stige, hjælper det mig, at jeg kan benytte funktionen ‘masseredigering’, så det ændres på én gang i systemet”.

Få en ekspert tilknyttet

For de tre parter bag brancheløsningen er det vigtigt, at kunderne får en ekspert tilknyttet, der kan rådgive på tværs af platforme. “Vi vil gerne gøre det nemt for kunden at have styr på administrationen. I stedet for at skulle jonglere med flere forskellige platforme som fx både et løn- og økonomisystem, giver vi dem ét sted at henvende sig,” fortæller Jeppe Rais, ProLøn.

På denne måde behøver håndværkerne ikke at være eksperter i andet end lige præcis deres fag – og kan i stedet hente den nødvendige hjælp hos en administrativ ekspert som fx Din Bogholder. Både Visma e-conomic og ProLøn stiller en gratis hotline til rådighed, hvis der er brug for hjælp. Det vil dog sjældent være håndværkerne selv, der har behov for at ringe. Den del tager den tilknyttede ekspert sig af.

Kom nemt igang

Overgangen til brancheløsningen betyder ikke en ny byrde på håndværkerens to-do-liste. Implementeringen er hurtig og allerede løbet af få timer, er de fleste håndværkere oppe at køre. “Jeg siger altid, at jeg kun samler på glade håndværkere. Og en glad håndværker er netop en, der ikke har regnskab som en dårlig samvittighed og belastning. Overgangen til en digital løsning som denne, betyder et endegyldigt farvel til omkostningstungt administrativt arbejde,” siger Charlotte med et smil.

Læs her hvordan du nemt kommer i gang med din digitale rejse

Læs mere om samarbejdspartnerne her:

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024