Bliv en del af en branche – bliv en del af ProLøn

Det at være i et fællesskab, kan for mange af os skabe en form for tryghed og sikkerhed. Vi er i samme båd og kan sammen skabe gode rammer for vores virksomheder. GLS-A anbefaler alle i branchen at benytte ProLøns lønsystem *Mit ProLøn*. Det er et lønsystem som er brugervenligt og som giver tryghed i hverdagen.

ProLøns professionelle lønkonsulenter gør sig hver dag umage for, at give den bedst mulige vejledning til dig som lønmedarbejder evt. bogholder eller revisor, der skal lave løn, ved at sætte sig ind i din overenskomst.

Har du brug for mere dybdegående viden om lønadministration, udbyder ProLøn også kurser og webinarer. Du kan blive ekspert i lønsystemet *Mit ProLøn*, blive 100-meter-mester i ferieloven, GDPR, sygdom/barsel og fratrædelse, hvor også ProLøns juristvejleder.

Den perfekte brancheløsning

GLS-A har en brancheløsning med ProLøn tilpasset GLS-As overenskomster, som vil give medlemmerne administrative lettelser, der vil kunne mærkes i hverdagen. Brancheløsningen bliver løbende opdateret for at sikre, at den altid opfylder virksomhedernes behov og ønsker.

Læs mere om samarbejdet mellem ProLøn og TimeMap


Hvorfor vælge integration til en IT-partner? 

ProLøns lønsystem kan nemt og hurtigt integreres med dine IT-systemer. De forskellige IT-partnere som f.eks. TimeMap og e-conomic kan hver især bidrage til at hverdagens opgaver glider nemt og problemfrit.

TimeMap

Få en enkel og nem tidsregistrering med TimeMap, som er et webbaseret tidsregistreringssystem. Det kan gøre det svære enkelt og det tidskrævende hurtigt.

Med TimeMap kan du få det fulde overblik over medarbejdernes arbejdstid, løn og fravær.

Du vil som arbejdsgiver til hver en tid kunne hente en liste over fraværstimer fordelt på hver medarbejder. Der er mulighed for opfølgning, hvilket sikrer korrekt dokumentation i forbindelse med eventuelle fraværs sager.

Den enkelte medarbejder kan dagligt følge sine registreringer f.eks. arbejdstid, overarbejde, ferieforbrug og fraværsprocent.

Læs mere om TimeMap

 

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024