Velkommen til ProLøns
nye blog om lønrelevante emner

Fra tid til anden vil jeg og ProLøns løneksperter bruge bloggen til at sætte fokus på aktuelle emner, som relaterer sig til ProLøn og til lønområdet generelt. Mit første indlæg handler om de nye digitale tiltag i ProLøn.

Hvis du har været kunde hos ProLøn gennem længere tid, kan du ikke undgå at have opdaget, at vi over de sidste måneder er blevet mere udadvendte og synlige. Vi leverer den samme gode service, men nu fortæller vi også om det. Et gammelt ordsprog siger, at den, der lever stille, lever godt. Men i en stadigt mere digital verden er det et ordsprog, der er under pres. Mund til mund metoden, som gennem mange år har været ProLøns vigtigste marketing-kanal, bliver i stigende grad suppleret med de sociale medier. Vi nøjes ikke længere med at tale om det, vi kan lide eller ikke lide, vi skriver også om det på de sociale medier, som fx Facebook.

Det er baggrunden for, at vi har lavet en ny hjemmeside, at vi er aktive på Facebook, Twitter og LinkedIn, og at vi er begyndt at bruge Trustpilot. Og apropos Trustpilot. Da jeg i slutningen af sidste år besluttede at anvende Trustpilot til at spørge vores kunder, hvad de synes om ProLøn som lønleverandør, havde jeg en fornemmelse af, at vi ville få flere positive end negative anmeldelser fra vores kunder.

Jeg taler dagligt med kunder og samarbejdspartnere, og overalt hører jeg om tilfredse kunder, der roser ProLøns medarbejdere, fordi de er tilgængelige, dygtige og hjælpsomme.

Alligevel er både jeg og alle medarbejderne i ProLøn fuldstændigt overvældede over de fantastiske anmeldelser, I har givet os. Jeg indrømmer blankt, at jeg får gåsehud på armene, når jeg læser de mange flotte ord. Fra alle os i ProLøn skal der derfor lyde en kæmpestor tak til jer, der har taget tid til at anmelde os, og vi vil naturligvis gerne have flere anmeldelser.

Så hvis du er kunde hos os allerede, eller hvis du overvejer at blive det, så klik her og giv os en anmeldelse, eller læs, hvad vores kunder skriver. Vi er pavestolte!

Finn Conradsen
adm. direktør i ProLøn A/S

Trustpilot anmeldelser af ProLøn

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024