Bogholderen Britta:

”Jeg sparer en halv dag om ugen!”

Anlægsgartnerfirmaet 3A har skiftet bogholderens­ ­manuelle arbejde med dagssedler og lønadministration­ ud med en mere effektiv og overskuelig løsning. ­Timeregistrering integreret med et online regnskabsprogram­ og lønadministration har sparet anlægsgartner­firmaet en halv dag om ugen på det ­administrative arbejde.

3A beskæftiger 12-15 medarbejdere og har i den grad fået øjnene op for ­fordelene ved at anvende Intempus timeregistrering, e-conomic regnskabsprogram og ProLøn lønadministration.

”Det er blevet mere effektivt end før, og vi har minimeret risikoen for fejl ved at anvende de integrerede IT-systemer. Vores medarbejdere indberetter deres timer og omkostninger, når de er afsted på farten, og så ryger ­informationerne­ direkte ind i regnskabssystemet og lønadministrationen. Løngrundlaget er beregnet automatisk i Intempus app. Det giver mig et meget bedre løbende overblik”, siger Britta Christiansen, bogholder i 3A.

Sparer en halv dag om ugen

”Tidligere skulle medarbejderne først skrive dagssedler i hånden, som jeg ­efterfølgende skulle indberette manuelt. Nu sker det hele automatisk, og risikoen for fejl er samtidig minimeret. Jeg sparer en halv dag om ugen, som jeg kan bruge på andet arbejde i stedet for,” uddyber Britta Christiansen og fortsætter.

”Det har både sparet mig, men også medarbejderne, for tid. Medarbejderne kan hurtigere og nemmere indberette informationer på deres telefoner via Intempus app, når de er afsted på projekter. Det er også mere overskueligt med faktureringer i e-conomic, da man kan sende dem direkte videre og følge, om de er modtaget. Samtidig får vi et meget bedre overblik med e-conomics projektstyring. ”

”Vi vil helt sikkert anbefale det til andre”

Det er ikke kompliceret at komme i gang, da der er god rådgivning og ­vejledning, hvilket gør det endnu nemmere for dig. 3A valgte den integrerede løsning af simpel IT, og det er bestemt ikke noget, de fortryder i dag. ­

”Der er ­altid rådgivning at hente, og vi har fået uvurderlig hjælp og rigtig meget ­sparing. ProLøn har en rigtig god support og håndbøger, som hjælper mig på vej. Samarbejdet mellem de tre integrerede systemer gør mit arbejde ­nemmere og mere effektivt. Systemerne er meget brugervenlige og nemme at lære for både mig og for de andre medarbejdere, ” siger Britta Christiansen.

Det er ikke kun bogholderen Britta, som oplever fordele. Jakob, som er projektleder i 3A, får også værdi ved at anvende løsningen med IT-systemerne.

”Vi griner lidt af den måde, vi gjorde det på førhen i forhold til nu. Det er meget mere gennemskueligt og effektivt nu. Jeg vil helt sikkert anbefale ­integrationen­ af de tre programmer til andre –og gør det faktisk allerede.

Det fungerer virkelig for vores virksomhed, og det tror jeg bestemt også, det vil gøre for andre. Vi er rigtig glade for samarbejdet, ” afslutter Jakob Mikkelmann, projektleder i 3A.

Britta Christiansen, Bogholder i 3A
Jakob Mikkelmann, Projektleder i 3A
www.3a.dk


Optimer driften med simpel IT

Undgå dobbeltarbejde og optimer din virksomhed og hverdag med simpel IT. Det er ikke kompliceret at komme i gang og vi bistår med råd og vejledning sammen med vores samarbejdspartnere.

Anvender du et af nedenstående it-systemer, ligger der et uforløst potentiale i at optimere dine administrative opgaver og samle din IT i skyen fremfor i ringmappen.

Kontakt os uforpligtende for at høre nærmere om mulighederne på telefon 87 10 19 30 eller kontakt vores salgsafdeling her.

FÅ EN UFORPLIGTENDE DIALOG OM MULIGHEDERNE


Spar på tiden

Du skal aldrig mere skrive timer ind på et projekt, en faktura eller taste løn ind manuelt. ­De tre systemer er integreret og arbejder sammen­ på kryds og tværs.

Glem papiret

Du slipper for de traditionelle­ dagssedler og ­manuelle ­indberetning. Timer og ­fakturaer bliver automatisk indberettet og skal kun ­godkendes i ­systemet.

Nemt og sikkert

Systemerne er brugervenlige og nemme at forstå for både dig og dine medarbejdere.
Du har mulighed for at få support fra både Intempus, e-conomic og Proløn.

DOWNLOAD "ARBEJD SMARTERE I SKYEN"

Timeregistrering, lønadministration og økonomisystem

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige nyheder

 • Forrige side
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • Næste side
copyright by proløn © 2024