Baseret på interview med direktør Marianne Larsen, Anlægsgartner Th. Skov Larsen

 1. De nye systemer skal kunne snakke sammen
 2. Start op, når der er mindst travlt
 3. Lav en realistisk plan – ting tager tid
 4. Brug de eksterne leverandører til sparringspartnere
 5. Vær forberedt på frustration over for meget nyt

Anlægsgartner Th. Skov Larsen har brugt foråret på at indkøre nyt regnskabsprogram i form af e-conomic (som erstatter C5) og på at implementere tidsregistreringssystemet INTEMPUS i et integreret netværk med ProLøn. Hun er endnu ikke i hus, men dog meget fortrøstningsfuld: ”Faktisk har det været overraskende let at komme ind i alt det nye,” lyder det fra hende, som samtidig erkender, at det er nødvendigt at have den rette indstilling til at sætte så meget i gang på én gang: ”Vi er alle med på en digital rejse, det er noget vigtigt og nyt, som vi i fællesskab først lige er begyndt at udvikle på.”

Anlægsgartner Th. Skov Larsens hjemmeside toner glade og engagerede medarbejdere frem, flere i grønt arbejdstøj, én med en vandkande, en med en hammer, en med en rive – det er tydeligt, at her er der fokus på opgaverne. Direktør Marianne Larsen har igangsat en proces, hvor systemerne skal bakke mest muligt op om såvel medarbejderne som om forretningen.

Det betyder, at automatiserede løsninger, der kan snakke sammen, er et must, mener direktøren. Det er ikke et spørgsmål om, man skal gøre det, men hvornår man skal gøre det. Start med at skabe et overblik over omfanget, lyder rådet fra Marianne Larsen, og dernæst er det vigtigt, at: Man sætter tid af til selv at bidrage aktivt til tilpasning af netop den løsning, der matcher ens egen virksomhed. Det forudsætter, bemærker hun, at man har tålmodigheden og overskuddet til at lade frustrationerne, der vil komme, få plads. Desuden er det helt afgørende, at eksterne samarbejdspartnere er fleksible og åbne over for alle muligheder – og i den sammenhæng fremhæver direktør Marianne Larsen ProLøn: ”Det er et gammelt garvet maskineri, der er godt og stabilt kørende. De har i mange år haft en strategi om specialisering inden for brancher, bl.a. DAG. Det er det, vi mærker. Det er der, de byder ind med rigtig meget.”

Læs vores kundecase: Anlægsgartner Th. Skov Larsen

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

 • Forrige side
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Næste side
copyright by proløn © 2024