Har du styr på din overenskomst?

Lønningsdag kan føles lidt som at få fredagsslik på en tirsdag. Om du så er tandlæge, tømrer eller tryllekunstner, så er det fedt at få løn. Medmindre selvfølgelig du finder det sidste, du har brug for på din lønseddel: En fejl.

Så starter der nemlig en lang proces med at finde frem til, hvorfor fejlen er opstået, og hvordan den skal rettes. Egentlig ville alle hellere bruge kræfterne på at arbejde med kerneopgaven i stedet. Derfor kan det være smart at tage fat på roden af problemet, så fejlen slet ikke når at opstå. Som det første er det en god idé at stille sig selv et centralt spørgsmål: Er der helt styr på overenskomsten?

Eksperter i baghånden
Vigtigt at huske er, at en overenskomst ikke bare er en overenskomst. At komme godt ned i dybden og have styr på samtlige detaljer og ændringer kræver tid. Tit er det lidt lettere sagt end gjort. Det kan revisorassistent Lene Thorup Vestergaard fra revisionsfirmaet ECOR f.eks. godt skrive under på. Hver måned laver hun løn for 15 forskellige virksomheder indenfor forskellige brancher. Derfor har ECOR slået sig sammen med ProLøn.

Som kunde af ProLøn har ECOR gratis adgang til eksperter, der sidder klar til at besvare spørgsmål om helt specifikke overenskomster. Og ifølge Lene Thorup Vestergaard, så er det en nem og hurtig løsning: “Når man ringer ind, taster man kundenummeret. Så bliver man ledt hen til en medarbejder, der ved noget om præcis dén branche. Hvis den person ikke kan hjælpe, så finder de altid én, der kan.”

Revisor fra ECOR Kurt Hundebøll istemmer sig Lene Thorup Vestergaard og tilføjer: “Vi skal ikke vente på, at der bliver ringet tilbage. Når der er noget i sidste øjeblik – og nogle gange lidt over sidste øjeblik – så er hjælpen der med det samme.” Bliver din virksomhed en del af ProLøn, kan I altid nyde lønningsdagen. Helt uden bekymringer.

Læs kundecasen med ECOR

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024