Sådan kommer du bedst fra start med dit nye lønsystem

Træk vejret dybt engang. Helt ned i maven. Er du klar? At skifte til et nyt lønsystem kan føles som et stort spring ud i det ukendte, og spørgsmålene står på rad og række: Kan jeg lave rigtig løn i opstartsperioden? Kommer det til at koste mig meget tid?

Man skal ikke ligge søvnløs over løn. Et godt lønsystem er ligesom vand og varme – det skal bare køre. Det ved ProLøn godt. Derfor har de taget alle forholdsregler, så du kan bruge din nattesøvn på at tælle får fremfor at drømme om lønarter og ferieregnskab.

Testkørsel inden take off
I 2018 stod bogholder Anne Ross fra Malergruppen A/S Boris Christensen foran et skifte af det gamle lønsystem. Nu skulle hun lave løn for pt. 55 medarbejdere på en helt ny platform: “Jeg var spændt, det kan jeg sige. Det er mange mennesker, man skal have over i et nyt system,” fortæller hun.

Derfor kan du med ProLøn køre en testkørsel, inden lønnen går i luften første gang. Eventuelle fejl kan rettes, og din første løn som ProLøn-kunde kan leveres til medarbejderne uden nervøsitet.

Support med brancheviden
Som kunde hos ProLøn får du fra første dag tilknyttet en personlig kontakt, der er ekspert i din overenskomst og holder dig i hånden under hele opstartsperioden. Det giver en tryghed, som Anne Ross kan nikke genkendende til: “Vores faste kontakt Hanne guidede mig igennem det hele, da vi startede op og skulle oprette os. Det forløb rigtig, rigtig godt.”

Overvejer du at skifte lønsystem? Så tøv ikke ikke med at kontakte ProLøn og hør, hvordan du kommer godt fra start, eller tilmeld dig allerede nu.

Læs kundecasen med Malergruppen A/S Boris Christensen

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024