TID ER LIG MED PENGE
… for ved at spare tid, sparer vi penge. Det er i hvert fald det vi ofte går og siger til os selv og hinanden. Mange virksomheder ønsker at optimere deres daglige rutineopgaver, så de derved kan flytte fokus over på andre arbejdsopgaver.

Arbejder du inden for transportbranchen, kan en af de lidt tungere rutineopgaver være tidsregistrering, samt håndtering af løn til en medarbejder. Det kan betyde ulæselige dagsedler og tidskrævende tastearbejde, som kan få enhver bogholder til at falde bagover af udmattelse.

Jeppe Rais
Salgschef, ProLøn

DEN OPTIMALE LØSNING
Heldigvis har ProLøn et es i ærmet. Et nyt samarbejde mellem ProLøn og Multi:IT er bragt i spil med en samlet digital løsning, som er skræddersyet til dig i transportbranchen. “Vi kan det, transportbranchen kræver, og kan tilbyde en stærk løsning, der bl.a. håndterer flådestyring og planlægger kørsel,” forklarer salgschef hos ProLøn Jeppe Rais.

For at kunne give dig i transportbranchen de bedste forhold, har ProLøn og Multi:IT sammensat en stærk løsning, som bl.a. håndterer flådestyring og planlægger kørsel. Derudover er denne løsning 100% cloud-baseret og kan håndteres på farten.
Smartere bliver det vist ikke!

Og hvorfor er dette samarbejde så fantastisk? Multi:IT er for dig i transportbranchen en digital totalløsning til transportselskaber, og kan tilbyde alt fra netbooking til gps tracking.
Her kan en løsning til tidsregistrering være at benytte Timemate, hvor vi er tilbage til det med at spare tid. For hvor der er tid at spare – er der penge at spare.

Udover at spare tid får du med Timemate bl.a.:

 • Timemate App, registrering af dagseddel for chauffører
 • Web, registrering af start/stop/pause for lager/timelønnede
 • Chauffører skal have mulighed for at registrere udlæg og evt. tillæg, som skal inkluderes i lønudbetalingen.
 • Grafisk visning af chaufførens køretid/arbejdstid for nemt overblik
 • Mulighed for at registrere job løn på forskellige opgaver

Det vigtigste punkt er dog, at med integration til ProLøn er det nu også nemt at køre lønkørsel hos ProLøn.

“ProLøn er et af de bedste systemer på markedet og en god partner i branchen. Mange af vores kunder bruger i forvejen e-conomic, som også arbejder sammen med ProLøn. Så det giver næsten sig selv. Et nemt og overskueligt system som ProLøn, er dét vores kunder søger.” mener managing partner i Multi:IT Michael Lunde.

UNDGÅ BUMP PÅ VEJEN
Løsningen mellem ProLøn og Multi:IT er lige nu en af de mest digitale på markedet og det er den, fordi den er lige til at gå til. Nem og brugervenlig – er det ikke det vi alle søger i en ofte travl hverdag? Det letter i sidste ende arbejdet for både chaufføren og lønpersonalet.

Du får som kunde en samlet pakke, som gør hverdagen lettere. Skulle der opstå spørgsmål, bliver du som kunde tilknyttet et team af løneksperter, som sidder klar med gode råd og vejledning. De er blot et opkald væk. Så tøv ikke med at bruge deres viden og erfaringer – det kan være et stort spring at gå den digitale vej og det spring vil vi gerne hjælpe med. Indgår du en aftale med ProLøn og Multi:IT, er du sikker på at være godt kørende.“Inden man kører den første lønkørsel fra Timemate, sammenligner man med en lønkørsel i det gamle system. Hvis der er differencer, kan man nå at rette fejlen. Ofte finder vi faktisk ud af, at der var fejl i de tidligere lønninger, som vores system går ind og løser,” redegør Michael Lunde.

Vil du vide mere om, hvordan digitale løsninger letter arbejdet for transportbranchen?

Læs mere om samarbejdet mellem ProLøn og Multi:IT

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

 • Forrige side
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Næste side
copyright by proløn © 2024