Løn er ikke for børn 

Hvad er det værste, der kan ske for den lønansvarlige i en industri- eller håndværksvirksomhed? ”Det værste vil være, at medarbejderne ikke får deres løn til tiden”, vil mange nok svare. ”Der er jo husleje, banklån og børnehavepladser, der skal betales!” Men sådan er det ikke nødvendigvis længere, forklarer Finn Conradsen, adm. direktør i ProLøn.

Løn til tiden er naturligvis altid vigtigt, men det værste i dag er nok risikoen for at lave fejl, fordi flere og flere regler har gjort det mere komplekst at lave løn. Den enkelte lønseddel er blevet en udfordring, uanset om man har få eller mange ansatte. Manglende pension eller fejl i søgnehelligdagsbetalinger, feriefridage eller andet kan i værste fald føre til retssager og få alvorlige økonomiske følger for den enkelte virksomhed. ”Derfor kan man med fordel vælge et lønsystem som ProLøn, der via en høj grad af automatisering reducerer kompleksiteten i lønadministrationen. Læg dertil en kundeservice med erfarne konsulenter, der kender de fleste overenskomster. De er hurtige til at tage telefonen, og man kan ringe så tit, man har behov, uden at det koster ekstra”, lyder det fra Finn Conradsen.

Et af markedet mest moderne lønsystemer

Lønmedarbejderen undgår fejl og spildtid med det nye, brugervenlige ProLøn siger Finn Conradsen, direktør hos ProLøn

ProLøn har været i lønmarkedet i over 35 år, men selv om man har mange år på bagen, kan man godt forny sig og gå foran. Som en naturlig konsekvens af digitaliseringens indtog i industrien og samfundet i øvrigt har ProLøn lanceret et topmoderne system til indberetning af løn, udviklet af nogen af markedets førende specialister i brugervenlige it-løsninger. Systemet kan let og smidigt integreres med andre af virksomhedens it-systemer, så man reducerer tastearbejde og minimerer risikoen for fejl.

Digitalisering er vejen frem

”Vi hjælper vores kunder med at få deres IT-systemer til at snakke sammen. Fx ved at medarbejder stamdata og timer fra timeregistreringssystemet automatisk overføres til ProLøn, som så efterfølgende kan danne en kassekladde til bogføringssystemet, forklarer Finn Conradsen.

Når en kunde overvejer at implementere et it-system med en naturlig berøringsflade til løn, står ProLøn på sidelinjen med support for at skabe optimal integration mellem de to systemer. ”Vi ved jo godt, at medarbejderen, der sidder med ansvaret for løn til 10-20-50-100 eller flere 14-dages og månedslønnede medarbejdere, montører, smede, ordrebehandlere, tegnere m.fl. har mere end rigeligt at se til”, siger Finn Conradsen. Der er altid en deadline, der skal nås. Derfor handler det om at reducere kompleksiteten og fjerne manuelle arbejdsgange. Og den eneste sikre vej til dette mål, vurderer Finn Conradsen, er øget digitalisering, hjulpet på vej af fagfolk, der kan være med til at lave og understøtte en løsning, der virker.

Samarbejdet mellem E-Komplet og ProLøn opstod ved, at vi hos E-Komplet startede nye kunder, der efterspurgte lønintegration fra E-Komplet til ProLøn. Argumenterne fra vores kunder var, at ProLøn havde en fantastisk service og et godt branchekendskab… Og vores kunder havde helt ret.

Michael Pagter Madsbøll
Salgschef E-Komplet

God service er ProLøns DNA

”Der er ingen tvivl om, at vi igennem de seneste 35 år har skabt vores succes på at være helt tæt på vores kunder. God personlig service er vores kerneprodukt, der står på et solidt fundament af lønfaglig viden”, siger Finn Conradsen, der dog påpeger, at god service ikke kan stå alene. Kravene til øget effektivisering gennem digitalisering har skabt behovet for en teknologisk opgradering og derfor har ProLøn investeret stort i en ny og moderne løsning, som skal gøre lønadministration lettilgængelig og effektiv for både den garvede lønbogholder og den uerfarne iværksætter. ”Det ændrer dog ikke ved, at god personlig service fortsat vil være en del af ProLøns DNA” understreger Finn Conradsen.

Der er altid et eller andet i forbindelse med en lønkørsel. Det kan være omkring lønarter, feriepenge der skal flyttes m.m., ét er sikkert, at når noget ændrer sig markant, fx ved barsel, orlov, langtidssygemelding, pension, så er det rart, at man kan komme i kontakt med en lønkonsulent og få rettet det på forkant.

HR-ansvarlig Tina Eriksen, Alusteel ApS, om samarbejdet med ProLøn

På grund af stigende kompleksitet omkring lønindberetning vælger mange at samarbejde med et lønbureau. Hos ProLøn får man et nyt moderne lønsystem, baseret på mere end 30 års erfaring og dertil kommer bl.a. gratis telefonsupport, indberetning af SKAT, ATP og feriepenge, løn- og fraværsstatistik til Danmarks Statistik og Dansk Arbejdsgiverforening, indberetning af lønsummer til forskellige brancheforeninger, styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimerne.


Hvad betyder det for dig, der laver løn?

Det er nemt

– uanset om du er topprofessionel og erfaren eller helt ny inden for lønadministration, er det nye ProLøn-system let og lige til at anvende. Lønkonsulenter hjælper med at komme godt i gang, det er en del af ProLøns personlige service.

Det er effektivt

– meget foregår automatisk, med godt og sikkert overblik i et skærmbillede – du får reminder, når der er vigtige ting i kalenderen og meget, meget mere.

Det er integrerbart

– med de mest udbredte tidsregistrerings- økonomi-, vagtplan- og HR-systemer m.m. – der kan spare din virksomhed tid og penge og gøre din hverdag nemmere.

Der er altid hjælp at hente

– Inden for normal arbejdstid har du altid ProLøns lønkonsulenter ved hånden. De tager telefonen hurtigt, de er kompetente, og de er hjælpsomme. Derudover har du 24/7 adgang til vores lønbibliotek med håndbøger, videovejledninger og meget andet.

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024