ProLøn rykker frem forrest i rækken af moderne lønbureauer

ProLøn har udviklet og effektiviseret sin lønmotor i over 30 år og har uden sammenligning markedets mest specialiserede tilbud med 24 helt unikke brancheløsninger.

Men det er ikke længere nok at have mange muskler, man skal også se godt ud. Sådan lyder dommen fra nutidens krævende brugere, der er vant til flotte og nemme online-løsninger fra mobiltelefonen og Apps. Derfor springer ProLøn nu ud i et komplet nyt look med en lækker brugergrænseflade, som selveste Trifork, der også står bag MobilePay, har sat et markant fingeraftryk på: ”Vi har i Trifork sammen med ProLøns fageksperter skabt en moderne lønløsning oven på en eksisterende lønmotor. Og fordi den er fuldstændig tilpasset arbejdsgange i kundernes virksomheder, mener jeg, at ProLøn rykker forrest i rækken af lønbureauer,” lyder det fra Jesper Grankær Carøe, Vice President ved Trifork.

Hvad betyder det for dig, der laver løn?

Det er nemt
– uanset om du er topprofessionel og erfaren eller helt ny inden for lønadministration, er det nye ProLøn-system let og lige til at anvende. Lønkonsulenter hjælper dig med at komme godt i gang. Det er en del af ProLøns personlige service.

Det er effektivt
– meget foregår automatisk, med godt og sikkert overblik i et skærmbillede – du får reminder, når der er vigtige ting i kalenderen og meget, meget mere.

Det er IT-integration
– med de mest udbredte tidsregistrerings- økonomi-, vagtplan- og HR-systemer m.m. – der kan spare din virksomhed tid og penge. Det har medindehaver Peder Blak fra Old Irish Pub også måttet sande: ”Effektiviteten ved at have én database og dermed kun ét sted, der skal opdateres til både e-conomic, Planday og ProLøn, sparer ikke kun tid, men har også løftet datakvaliteten.”

Hjælp uden beregning
ProLøn ligger skarpt i markedet, vurderer adm. direktør i ProLøn, Finn Conradsen – med den nye brugervenlige brugergrænseflade, en unik specialisering i brancheløsninger, en meget rost kundeservice samt ikke mindst integrationer med en lang række andre IT-systemer til fx timeregistrering og bogføring: ”Vi hjælper – uden beregning – vores kunder med at få deres IT-systemer til at snakke sammen. Fx ved at timerne automatisk overføres til ProLøn, som så efterfølgende kan danne en kassekladde til bogføringssystemet. I det nye system er det reducerede tastearbejde blevet endnu nemmere – og vi er således med til at effektivisere kundernes administration.”


Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

  • Forrige side
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Næste side
copyright by proløn © 2024