En ven lige ved hånden

Som håndværker har man måske stået i en situation, hvor en ven , som med ti tommelfingre, har bedt om hjælp, til at løse en simpel håndværksmæssig opgave, som f.eks. at sætte en hylde op, samle et møbel eller skifte en låge i køkkenet. For håndværkere virker det helt skørt, at det skulle være en uoverskuelig opgave.

Omvendt kan en opgave som timeregistrering og det at registrere løn virke fuldstændig uoverskueligt for håndværkeren. Derfor har håndværkere brug for en “ven” som kan hjælpe, når det hele brænder på.

I et samarbejde mellem E-Komplet og ProLøn har vi sammen forsøgt at skabe den værdi det kræver at blive en håndværkers bedste “ven”.


Det perfekte match

E-Komplet og ProLøn er IT-partnere. Et partnerskab der betyder fuld integration mellem de to systemer, hvilket resulterer i, at mange arbejdsgange kan automatiseres.

Michael Pagter Madsbøll, salgschef, E-komplet

Samarbejdet opstod i 2011, fordi nogle af E-Komplets kunder efterspurgte løndelen: ”ProLøn blev godt omtalt,” husker Michael Pagter Madsbøll, salgschef ved E-komplet – ”Jeg blev nysgerrig på, om integration mellem vores ERP-system og lønsystemet var en mulighed.” Et samarbejde som stille og roligt kom til liv, efter at Michael Pagter Madsbøll og salgschef Jeppe Rais fra ProLøn havde set hinanden lidt an. Relationen voksede og da kemien var rigtig god, blev ProLøn sat på opgaven.

”Det har kørt fra dag ét, fordi vi har samme værdier og holdning til kundeservice. Vores kundetilfredshed ligger på 95 % – og det er ProLøn med til at fastholde. Deres support er helt på plads, og de holder, hvad de lover.” – Michael Pagter Madsbøll, salgschef ved E-komplet


De 4 myter om håndværkere

Udover at det er nemt, det sparer tid og fejltastninger minimeres, når man benytter E-Komplet og ProLøn, så startede det hele et helt andet sted, nemlig ved de 4 myter om håndværkere:

 • Håndværkere gider ikke skrive i hånden
 • Håndværkere har barkede håndværkerfingre, der ikke er egnede til at taste
 • Håndværkere var ikke blevet håndværkere, hvis de kunne lide papirnusseri
 • Håndværkere elsker deres fag

4 myter, som både E-Komplet og ProLøn helt uafhængigt af hinanden satte under lup, da de skulle afprøve forretningsidéen: at udvikle en skræddersyet, brancheorienteret løsning. Uanset om man mener, myterne holder stik eller ej, så er de noget af årsagen til, at både E-Komplet og ProLøn virkelig gør en forskel i håndværksvirksomheder.

Hverken mester, svende eller lærlinge ønsker, at skulle bruge tid på en masse administrativt arbejde, men i stedet på, at gøre et godt stykke arbejde. Både for at skabe en god og sund forretning, men også for at få glade og tilfredse kunder. Med E-Komplet og ProLøn kommer der styr på tingene. Flere arbejdsgange foregår automatisk, og set fra oven, sparer virksomheden en masse dyrebar tid og slipper for det kedelige og ofte fejlbehæftede tastearbejde.

 

En cloudbaseret løsning 

E-Komplet er et skræddersyet IT-system til byggebranchen. For at gøre det så nemt for brugeren som muligt, er alt samlet i ét system, som ligger i skyen. Med denne løsning har du altid adgang til dine ting, også når du er på farten. Alt det kræver er en internetforbindelse. Dette er en effektiv løsning, da meget af ansvaret og overblikket for materialer, timer og løn tidligere primært lå i bogholderiet.

Med E-komplet sparer du tid, da du slipper for at lave en masse tastearbejde og i stedet kan fokusere på at lave det du er bedst til i dit fag. Alle dine løndata bliver helt enkelt overført fra E-Komplet til ProLøn. Dette gøres ved at registrere timer i løsningen fra E-Komplet med de lønsatser, der er sat op. Herefte trækkes de registrerede timer og satser ud og overføres nemt til ProLøn – så du undgår tastefejl.

“…nu tikker samtlige data ind elektronisk, så lønnen bliver klaret på ingen tid…”

Jørgen Hermansen, VVS-firma P. Hermansen

 

Hvordan fungerer det i praksis?

Hvordan vil det se ud i hverdagen med brug af løsningen fra E-komplet og ProLøn:

 • Svende, lærlinge, montører, teknikere, alle ansatte håndværkere bliver udstyret med en mobil løsning med talegenkendelse (for vi ved jo, at mange af dem ikke gider at skrive alt for lange stile).
 • Opgavebeskrivelse, arbejdstimer og materialeforbrug indtaler medarbejderen, i det øjeblik den sidste bolt er spændt.
 • Alt bliver påført fakturaen, så når der kommer spørgsmål, behøver man ikke spørge på kontoret.
 • Varerne bliver bestilt ved byggemarkedet, der bliver bogført etc., medarbejdernes lønsatser og løntrin ligger i E-Komplet, og lønsedlen kommer til tiden i e-Boks.

Hovedparten af alle handlinger i forbindelse med et håndværksjob er så vidt muligt automatiserede. Michael Pagter Madsbøll fortæller, at det for en kunde med mere end 150 medarbejder betyder, at administrationen klares af én bogholder.

Vil du vide mere om, hvorfor løsningen mellem E-komplet og ProLøn er så optimal og hvordan den letter arbejdet for håndværkerbranchen?

Læs mere om E-Komplet

Læs hvordan du hurtigt kommer i gang med ProLøn

 

Lad dine venner blive kloge på løn

Nem og enkel lønadministration

Øvrige indlæg

 • Forrige side
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Næste side
copyright by proløn © 2024