Automatisér dit lønarbejde med ProLøn

Mit ProLøn er et topprofessionelt online lønsystem med alle de funktioner, et moderne lønsystem må forventes at have. Lønsystemet kan tale sammen med en lang række integrationer, der gør dit lønarbejde nemmere og mindsker risikoen for fejl.

Du kan vælge mellem tre løsninger:

ProLøn-Basis: Lønsystemet til dig, der ikke er medlem af en brancheforening.

ProLøn-Branche: Skræddersyet lønsystem tilpasset netop din branche

ProLøn-Administrator: Løsningen til dig, der kører løn for andre virksomheder

ProLøn Tid

Byd velkommen til vores helt nye tidsregistreringssystem ProLøn Tid, som er udviklet i samarbejde med Intempus. Nu kan du registrere tid, udlæg, kørsel, fravær og meget mere på farten og få det direkte over i dit lønsystem. Vi hjælper dig selvfølgelig med opsætningen, så det stemmer overens med jeres behov, overenskomst eller lokalaftaler.

Vi er konkurrencedygtige

Med et ProLøn Lønsystem får du rigtigt meget for pengene. Du får bl.a. ubegrænset gratis adgang til vores personlige hotline.

Vi er tilgængelige

I ProLøn bliver vi glade, når kunderne ringer – derfor tager vi telefonen hurtigt. Vi ved, at tid er en knap ressource og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder ikke oplever lange ventetider på telefonen.

Vi er dygtige

Løn er kompliceret, og det kan være svært at hitte rede i de mange begreber. Vores lønkonsulenter kender overenskomsterne og har mange års erfaring med løn. De kan derfor svare på langt de fleste af dine spørgsmål.

Vi er hjælpsomme

Det ligger i vores DNA at hjælpe kunderne. Sker der fejl eller problemer når du laver en lønindberetning, vil du opleve, at vi gør vores yderste, for at hjælpe dig med at løse det hurtigt og effektivt.

Værsgo´

Gratis lønsystem til startups og iværksættere

Kom godt fra start

Hos ProLøn hylder vi skabertrangen. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, der starter egen virksomhed, godt fra start. Med os ved din side får du en dyb indsigt i lønområdet. Vi gør det trygt og sikkert at administrere løn. Samtidig er vi dus med alle de regler og forordninger, der i fremtiden kommer til at påvirke lønudbetalinger og diverse indberetninger.

Er du klar?
Ring og hør mere på tlf. 87 10 19 30 eller bestil en gratis demo.
Ved tilmelding brug kampagnekoden: START22

copyright by proløn © 2022