Branchespecifikke lønsystemer

Ingen virksomheder er ens. Derfor passer ét lønsystem heller ikke nødvendigvis til alle virksomheder.

Derfor har vi hos ProLøn specialiseret os i branchespecifikke lønsystemer. Så kan du få den løsning, der giver mest mening for dig og din branche.

Artiklen her kommer omkring:
Hvad er en brancheløsning?
Fordele ved at vælge en brancheløsning
Få branchespecifik rådgivning
Integrér din brancheløsning med resten af din virksomhed
Hvad koster en brancheløsning?

Med ProLøn-Branche får du et branchespecifikt lønsystem

Hvad er en brancheløsning?

En brancheløsning er et system, der er skræddersyet og tilpasset lige netop din branche.
Hos ProLøn kalder vi lønsystemet ProLøn-Branche.

ProLøn-Branche er en udvidelse af vores lønsystem ProLøn-Basis – der er det perfekte lønsystem til dig, der ikke er medlem af en brancheforening.

I bund og grund er det samme system, bortset fra at du med ProLøn-Branche får en brancheløsning med lige præcis de funktioner, som er essentielle for din branche. Det betyder, at din lønadministration bliver nem, enkel og ligetil.

Fordele ved at vælge en brancheløsning

Der er mange fordele ved at vælge en brancheløsning. Med et skræddersyet lønsystem får du branchespecifikke services, som giver dig en nemmere lønadministration uden ubehagelige overraskelser.

Vores branchespecifikke lønsystem sørger for, at du følger gældende love og overenskomstmæssige regler. På de enkelte branchesider kan du se, hvilke overenskomstmæssige regler lønsystemet håndterer.

Sidst, men bestemt ikke mindst, får du med ProLøns brancheløsning en service ud over det sædvanlige.

Den perfekte brancheløsning til din virksomhed

Hos ProLøn har vi også et lønsystem til din branche

Få branchespecifik rådgivning

Selvom vores lønsystem er brugervenligt, vil der formentlig fra tid til anden opstå spørgsmål, udfordringer eller problemer.

En smart brancheløsning er ikke meget værd uden god support. Derfor møder du hos ProLøn kun professionelle lønkonsulenter med hver deres branche-specialistviden.

Hos os får du altid får branchespecifik rådgivning. Det betyder, at du får et hurtigt og brugbart svar på dit spørgsmål.

Som kunde hos ProLøn koster det aldrig noget at spørge. Faktisk bliver vi kun glade for at kunne hjælpe dig.

Nem integration af din brancheløsning med dine øvrige IT-systemer

Integrér din brancheløsning med resten af din virksomhed

Er optimering alfa og omega for dig og din virksomhed? Så vil du med garanti synes om, at du kan integrere vores brancheløsning med dine andre IT-systemer.

Vores lønsystem ProLøn-Branche er nemlig integrérbar med en lang række IT-systemer inden for blandt andet tidsregistrering, økonomi, vagtplanlægning og HR.

Det betyder, at du kan slippe for at opdatere i flere forskellige systemer. Når dine systemer kan tale sammen, sparer du tid og besvær, ligesom du mindsker risikoen for fejl.

Hvad koster en brancheløsning?

Du vil sikkert gerne vide, hvad en brancheløsning koster. Og det vil vi også meget gerne give dig svaret på.

For at vi kan udregne en pris for dig, skal vi lige vide et par ting først. Udfyld derfor en kort formular, og så vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

copyright by proløn © 2024