Det får du med ProLøn-Branche:

  • Skræddersyet lønsystem til din branche
  • Opstart med overførsel af forskellige saldi fra sidste lønseddel fra tidligere lønsystem, så du trygt kan skifte lønsystem året rundt
  • Mulighed for håndtering af Fritvalgskonto, elevforsikringer og sundhedsordninger
  • Lønkonsulenter med branchespecifik viden
  • Kendskab til din overenskomst, hvor vi sørger for at indberette til f.eks. SKAT, atp, pension, feriepenge, fraværsstatistik, eIndkomst m.m.
  • Automatiseringer - Så du kan bruge tid på dit håndværk
  • Tryghed i hverdagen med branchelønhåndbogen
  • 30+ års erfaring

Nemt og enkelt

Vi skræddersyer lønsystemet til din branche

ProLøn-Branche er ProLøn-Basis plus skræddersyede branchespecifikke services. Services, som sikrer dig en nem lønadministration i det daglige uden ubehagelige overraskelser.

Undgå retslige tvister og overenskomststridige handlinger og brug ProLøn-Branche, så du følger gældende love og overenskomstmæssige regler.

Vores professionelle lønkonsulenter med specialistviden indenfor netop din branche, står klar til at rådgive dig og forebygge potentielle faglige tvister.

Skal vi beregne en pris for dig?

Det siger kunderne om ProLøn

""Jeg går ikke bare selv ind og ændrer noget, uden lige at tjekke om det er rigtigt – der er lønkonsulenterne virkelig en backup.""

Sanne Petersen, Lønansvarlig hos Risskov Slagteren

""Når jeg har et lønspørgsmål, vil jeg ikke være nummer 147 i køen. Det er håbløst, og det har jeg ikke temperament til. Det er lige nu og her, jeg skal bruge et svar – og det får jeg altid ved ProLøn.""

Tina Rye Jacobsen, Regnskabsansvarlig ved REDTZ Glas & Facade

""Lønsystemet skal være så fleksibelt som muligt. Vi er afhængige af, at ProLøn følger med i statistikker, kompetencefonde, uddannelsesfonde, barselsfonde o.l., så de kan lave udtræk og afregne disse ting for os.""

Line Lodahl, Teamleder ved Dagrofa Regnskabsservice

Mere end 30 års erfaring

KÅRET TIL GAZELLEVIRKSOMHED 5 GANGE

ProLøn har været på markedet i mere end 30 år. Vi udvikler selv lønsystemet. 5 gange er vi kåret til gazellevirksomhed og så er vi kendt for vores gode og professionelle personlige service. En personlig service, som koster GRATIS og hel unik i branchen.

Vi servicerer mere end 11.000 kunder. Lønadministration skal være let og enkelt, så du får tid til andre gøremål i dagligdagen.

copyright by proløn © 2024