ProLøn Basis

Den fleksible lønpartner til dig, der ikke er medlem af en brancheforening.

ProLøn-Basis er den perfekte lønpartner til dig, der ikke er medlem af en af de brancheforeninger, som vi har samarbejdsaftaler med. ProLøn-Basis er et topprofessionelt lønsystem med alle de funktioner, moderne lønadministration må forventes at have. Med ProLøn-Basis får du samtidig Danmarks bedste personlige support - helt GRATIS. Vi er der altid for dig og bliver så glade, når du ringer til os. Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Basis lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

ProLøn-Branche

Skræddersyet lønpartner tilpasset netop din branche

ProLøn-Branche er løsningen til dig, der er medlem af en brancheforening. Med ProLøn-Branche får du en skræddetsyet lønpartner, som imødekommer alle dine branchespecifikke aftaler og regler.

Når du vælger ProLøn-Branche, opretter vi selvfølgelig din virksomhed og alle dine medarbejdere for dig. Det skal være let og enkelt for dig. Vores professionelle lønkonsulenter med kendskab til netop din branche, står klar til at hjælpe og rådgive dig med branchespecifikke spørgsmål.

Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Branche på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

ProLøn-Administrator

Den perfekte lønpartner, når du kører løn for andre virksomheder

ProLøn-Administrator er den perfekte lønpartner, når du laver lønadministration for andre virksomheder. Med ProLøn-Administrator kan du selv oprette nye kunder og håndtere hele lønstyringen via ét fælles login.

Derudover får du GRATIS adgang til personlig support hos vores professionelle lønkonsulenter. Du sidder ikke alene med opgaven!

Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Administrator lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ProLøn-Kurser

Bliv godt klædt på som lønpartner til at lave lønadministration

ProLøn-Kurser tilbyder løbende henover året en række kurser i *Mit ProLøn* for dig som lønpartner.

ProLøn-Kurser er for dig, der er ny eller kommende bruger af *Mit ProLøn*. Eller som i dag kun behersker de allermest nødvendige rutiner i programmet.

copyright by proløn © 2024