ProLøn-Basis

Nem lønadministration, hvor man ikke er medlem af en brancheforening.

ProLøn-Basis er nem lønadministration til dig, der ikke er medlem af en af de brancheforeninger, som vi har samarbejdsaftaler med. ProLøn-Basis er en topprofessionel nem lønadministration med alle de funktioner, et moderne lønsystem må forventes at have. Med ProLøn-Basis får du samtidig Danmarks bedste personlige support. Vi er der altid for dig og bliver så glade, når du ringer til os. Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Basis lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

ProLøn-Branche

Skræddersyet nem lønadministration tilpasset netop din branche

ProLøn-Branche er nem lønadministration til dig, der er medlem af en brancheforening. Med ProLøn-Branche får du et skræddetsyet lønsystem, som imødekommer alle dine branchespecifikke aftaler og regler. Når du vælger ProLøn-Branche, opretter vi selvfølgelig din virksomhed og alle dine medarbejdere for dig. Det skal være let og enkelt for dig. Ganske enkelt nem lønadministration. Vores professionelle lønkonsulenter med kendskab til netop din branche, står klar til at hjælpe og rådgive dig med branchespecifikke spørgsmål. Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Branche lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

ProLøn-Administrator

Løsningen til dig, der kører løn for andre virksomheder

ProLøn-Administrator er nem lønadministration til dig, som laver lønkørsel for andre virksomheder. Med ProLøn-Administrator kan du selv oprette nye kunder og håndtere hele lønstyringen via ét fælles login. Ganske enkelt nem lønstyring i dagligdagen. Derudover får du GRATIS adgang til personlig support hos vores professionelle lønkonsulenter. Du sidder ikke alene med opgaven! Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Administrator lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ProLøn-Kurser

Bliv godt klædt på til at lave nem lønadministration

ProLøn-Kurser tilbyder løbende henover året en række kurser i Mit ProLøn.

ProLøn-Kurser er for dig, der er ny eller kommende bruger af Mit ProLøn. Eller som i dag kun behersker de allermest nødvendige rutiner i programmet.

copyright by proløn © 2024